Нов трейлър на „Bloodshot” с Вин Дизъл на Дейв Уилсън

0 views
0%

Знаем, че всички седите и чакате с нетърпение новия трейлър на „Bloodshot” – поредният екшън франчайз, който Вин Дизъл ще се опита да поведе с първата си титулярна роля в супергеройския поджанр. Учудващо е за всички ни, тъй като поредицата „Бързи и яростни” отдавна се превърна в супергеройска, но всъщност освен гласа на Грут в „Пазителите на галактиката”, досега Дизел не се е занимавал с нещо, базирано на комикс.

Ето сега, за всички нетърпеливци, Sony пускат втория международен трейлър на предстоящия „Bloodshot”. Преди да го видите припомняме, че филмът разказва за войник, който след като губи живота си в битка, е съживен обратно и инжектиран с нанотехнология, която го прави машина за убиване със способност да се регенерира.

Доколкото можем да кажем някоя добра дума за този трейлър, тя абсолютно ще бъде към интересните във визуално отношение кадри, като този с куршума през лицето. Това изглежда добре направено и иновативно и се надяваме, че във филма ще бъде наблегнато на подобни неща. Като цяло, всичко около визуализирането на регенерацията, изглежда страхотно. Освен това този трейлър ни се струва по-добър от първия от гледна точка на това, че не разкрива много сюжетни елементи, а  представя същността на проекта.

Но дотук с хубавите неща. Реално след този трейлър имаме все по-ниски очаквания за „Bloodshot”, а ние поначало си бяхме доста скептично настроени. Изглежда ни като супер обикновен 90-тарски екшън, просто с по-полирани ефекти (и то не всички –  кадърът с падането от блока изглежда наистина ужасно). Не, че има нещо в 90-тарските екшъни, просто сме ги гледали достатъчно и нямаме никаква нужда да гледаме още един филм, същия като всички останали. Освен това вече във втори трейлър почти не виждаме Тоби Кебъл, което сериозно започва да ни обижда.

Последният синопсис звучи така:

Базиран на комикса-бестселър, Вин Дизел влиза в главната роля на Рей Гарисън, войник, който наскоро е загинал на фронта, но е възроден в супергероя Блъдшот от корпорацията RST. Той е неудържива сила с армия от нанотехнологии във вените – по-силен е отвсякога и е способен да се самолекува моментално. Но както контролира тялото му, компанията също така може да влияе и на ума и спомените му. Сега Рей не знае кое е истина и кое не е, но е на мисия да разбере.

Дори и синопсисът ни се струва доста смехотворен и ниско оригинален, но ще оставим все пак леко открехната вратата на очакванията си. Сценарият все пак е писан от Джеф Уодлоу и Ерик Хайзерер, сценарист на „Първи контакт”.

Bloodshot” („Блъдшот”) е режисиран от Дейв Уилсън, а в главните роли са Вин Дизел, Томи Кебъл, Гай Пиърс, Ейза Гонзалез и Сам Хюън.

Премиерата за България е насрочена за 21 февруари тази година.

Related videos

Вашият коментар

Or

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *