Нов трейлър на втори сезон на „Dark“ на Netflix

0 views
0%

dark сезон 2

Wouldn’t you like to know what happens next?

Броени дни ни делят от дебюта на доста очаквания втори сезон на фантастичния (във всеки един смисъл на думата) немски сериал „Dark“ – премиерата на всички осем епизода е този петък, 21 юни, и по този повод Netflix разпространиха нов трейлър. Той е по-късичък (реално се води тийзър) от предишния, фокусиран е върху героя на Джонас и по-скоро е предназначен допълнително да раздразни нетърпението на феновете, отколкото да спечели нови зрители.

Ако пък по някаква странна случайност сега за първи път чувате и попадате на „Dark“, силно ви препоръчваме да не се занимавате с трейлъри и информация за новия сезон, а при първа възможност директно да пускате първи сезон. В него става дума за членовете на четири семейства и „счупените“ взаимоотношения помежду им, разказани на фона на мистерия с изчезването и смъртта на няколко деца, в центъра на която е времева примка, която би могла да причини апокалипсиса.

За всички останали (които не се пазят от реклами), ето новия трейлър.

Припомняме, че създателите на сериала Баран Бо Одар и Янте Фрисе („Sleepless”, „Who am I?”) имат идея в новия сезон да „доразвият комплексните семейни истории, без да предъвкват събития, които зрителите вече са виждали“. Ще се запознаем с нови герои, ще научим повече за някои, които са досега са били в сянка, и ще се простим с други.

Още веднъж, премиерата на втори сезон на „Dark“ е на 21 юни по Netflix.

Related videos

Вашият коментар

Or

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *