Нов трейлър и премиерна дата за сериала „Snowpiercer” с Дженифър Конъли

0 views
0%

Миналата седмица получихме изненадващата (поне за нас) новина, че любимият ни Понг Джун Хо работи (с НВО и Адам МакКей) по мини-сериал, адаптация на своя номиниран за шест награди „Оскар“ хит „Паразит“. Тогава иронично си помислихме, че макар и проектът да е на много ранен етап, вероятно ще бъде реализиран преди най-накрая да видим другата сериализирана адаптация по хит на Понг – „Snowpiercer“, който очакваме от години.

За щастие, не се оказахме прави. По време на TCA презентация на WarnerMedia, TNT съобщиха, че сериалът „Snowpiercer“ ще дебютира на 31 май тази година и в тази връзка получаваме и нов кратък тийзър. Преди да го видите обаче припомняме историята:

Седем години след като Земята е скована от нов ледников период, задвижвана от „вечен“ двигател влакова композиция от 1001 вагона не спира да обикаля замръзналия постапокалиптичен свят. Класови войни, социална несправедливост, насилие и жестока политика на оцеляване тегнат над последните оцелели хора, обитаващи тесните пространства на този модерен, вечно движещ се ноев ковчег…

От ден първи не сме много ентусиазирани за този сериал и горният тийзър не прави нищо, за да разсее скептицизма ни. Стараем се обаче да не се настройваме прекалено негативно и имаме желание да видим поне един-два епизода. Надяваме се да останем приятно изненадани. Ако не, няма да тъжим много, че са съсипали оригинала на Понг, тъй като (пригответе се за бомбата) „Snowpiercer“ не е сред най-любимите ни филми.

Шоурънър на „Snowpiercer” е Греъм Мейсън („Orphan Black”). В ролите влизат Дженифър Конъли, Алисън Райт, Мики Съмнър, Сюзан Парк, Идо Голдбърг, Кейти МакГинес, Лина Хол, Анализе Басо, Сам Ото и Давийд Дигс, който ще се превъплъти в представител от класите в задните вагони (подобно на героя на Крис Евънс в оригинала). Във втория сезон пък очакваме включване от Шон Бийн.

Премиерата е на 31 май.

Related videos

Вашият коментар

Or

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *